Opticien op de koffie is de ambachtelijke opticien in een nieuw jasje!

Van onze redactie
30 maart 2022

Bijna 20 jaar geleden zette Bjorn zijn eerste stapjes in optiekland, dat zag er toen heel anders uit. Glazen werden door de opticien zelf gemonteerd, als er een montuur gebroken was, werd deze zelf door de opticien gerepareerd. 

Tegenwoordig worden brillen steeds vaker gezien als een wegwerpproduct; is de bril defect dan gooien we deze weg en pakken we een nieuwe. Moeten er glazen gemonteerd worden dat wordt dat vaak uitbesteed aan andere (buitenlandse) partijen.

Op zich is dat wel een beetje vreemd, omdat de roep naar verduurzaming steeds groter wordt. Hierin wil Opticien op de koffie zich onderscheiden. Bij de inkoop van de monturen wordt hierop gelet: "We kopen alleen monturen die duurzaam en betaalbaar zijn. Daarnaast verkoopt Opticien op de koffie alleen Premium glazen, voornamelijk van het merk Nikon. Nikon staat al jaren voor kwaliteit. Niet alleen de camera’s, maar de lenzen/glazen van Nikon staan bekend om hun optisch zuivere eigenschappen."

Deze glazen worden voornamelijk door Bjorn zelf gemonteerd. Ondanks dat hij geen winkel heeft, heeft hij wel een werkplaats met alle apparatuur om een ‘ambachtelijke’ bril te maken die u mag verwachten.

Bent u nog niet uitgekeken op uw huidige montuur of heeft deze speciale herinneringen aan een montuur? Dit is geen probleem bij Opticien op de koffie. Bjorn Luijten denkt graag met u mee. Eerlijkheid staat hier voorop. Voordat uw bril van nieuwe glazen voorzien wordt, wordt het montuur aan een grondige inspectie onderworpen.  Als u de bril terugkrijgt, dan is hij helemaal klaar voor de volgende ronden.

Ambacht, Nikon glazen en duurzame monturen? Dat zal wel duur zijn? Opticien op de koffie levert al een paar prima multifocale glazen van Nikon voor €350,00, uiteraard is dit inclusief premium ontspiegeling en dunner geslepen. "Montuur leveren we vanaf €79,00, dus vanaf €430,00 kunnen wij een complete multifocale bril leveren. Het mooiste hiervan is dat u hiervoor niet de deur uit hoeft. Bjorn kan tevens voor u de declaratie verzorgen bij uw zorgverzekeraar. Dat is wel zo gemakkelijk!

Denkt u ‘Dat is interessant?’, neem dan contact op met Bjorn van Opticien op de koffie. 

opticienopdekoffie.nl
app/bel naar 0651212386


Dit bericht delen:

Advertenties