Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau voor gemeenteraadslid Tobias van Elferen

Tekst: Van onze redactie | Foto's: Geert Timmer
29 maart 2022

Tijdens de laatste gemeenteraadsvergadering vanavond nam de heer Tobias van Elferen afscheid. Sinds 11 maart 2010 is hij actief als raadslid voor D66 in Nijmegen. De heer Van Elferen is daarmee één van de langstzittende gemeenteraadsleden.

Sinds 2017 is Tobias van Elferen ook fractievoorzitter. Hij wordt nu opgevolgd door Lusanne Bouwmans. Eén van de portefeuilles die hij jaren onder zijn hoede heeft gehad, is de ontwikkeling van de Waalsprong. In zijn rol als voorzitter van de Commissie GREX (Raadscommissie Grondexploitatie Waalsprong, Waalfront, Stationsgebied en Winkelsteeg) kon hij als geen ander leden van de commissie op zowel vaderlijke als humoristische en professionele wijze door diverse raadsprocedures loodsen. Tobias maakte zich sterk voor kansengelijkheid binnen de gemeente en was een zeer gewaardeerd voorzitter van de gespreksrondes.

Voor zijn activiteiten als gemeenteraadslid ontving de heer Van Elferen tijdens deze laatste raadsvergadering, uit handen van burgemeester Bruls, de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen