Persoonlijke hulp bij steunpunt Belastingdienst in de Stadswinkel

Financiën
Van onze redactie
26 maart 2022

De Belastingdienst heeft onlangs een steunpunt geopend in Nijmegen. U kunt hier terecht voor persoonlijke hulp bij uw belastingvragen. Bijvoorbeeld over de aangifte inkomstenbelasting. U kunt op afspraak terecht in de stadswinkel in Nijmegen.

Bij het steunpunt kunt u terecht met al uw belastingvragen. Of het nu gaat om een lastige vraag bij geldproblemen of het invullen van een formulier. Maar ook bij vragen over de jaarlijkse belastingaangifte. De aangifte kunt u tot 1 mei nog doen. Medewerkers van de Belastingdienst nemen de tijd en bespreken rustig al uw vragen. Zo wordt u zorgvuldig en met aandacht geholpen. En hebt u bij thuiskomst toch nog een vraag? Dat is geen probleem, de medewerkers helpen u graag nog een keer.

Elke vraag

André, medewerker van het steunpunt van de Belastingdienst, is blij persoonlijk te kunnen helpen: “Iedereen moet zich aan belastingregels houden. Dat kan voor sommigen best ingewikkeld zijn. Ik probeer me te verplaatsen in de situatie van de persoon die ik voor me heb. Dan is het fijn om mensen fysiek aan een balie te kunnen helpen. En voor hen is het prettig dat zij niet alleen via de telefoon of online geholpen kunnen worden.”

André: “Mensen uit Nijmegen en omstreken moesten eerst voor een afspraak naar het kantoor in Arnhem. Nu kunnen zij dichter bij huis terecht. Voor elke vraag bent u welkom, hoe simpel hij ook is. Of het nu gaat om een aangifte, openstaande betaling of nabestaandenmachtiging. Daarom roep ik iedereen uit Nijmegen en omgeving op: heeft u vragen of twijfels? Maak een afspraak bij het steunpunt in de stadswinkel.”

Fysiek bereikbaar

De Belastingdienst wil fysiek bereikbaar zijn op dé plek waar inwoners contact hebben met de overheid. Bjorn Meijer van de Belastingdienst: “Daarom openen we door het hele land steunpunten om persoonlijke hulp te kunnen bieden. In Nijmegen kunnen inwoners terecht in de stadswinkel. In een gesprek van mens tot mens helpen medewerkers van de Belastingdienst inwoners graag met hun vragen. Dat werkt voor veel mensen toch vaak fijn, ze voelen zich gehoord en geholpen.”

Maak een gratis afspraak voor belastinghulp

U kunt hiervoor een gratis afspraak maken via de BelastingTelefoon.
De BelastingTelefoon (0800 - 0543, gratis) is bereikbaar van:

  • Maandag tot en met donderdag: 08:00 - 20:00 uur.
  • Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur.

Het steunpunt Belastingdienst is op afspraak geopend:

  • Van 08:45 tot 17:00 uur op maandag in oneven weken, op dinsdag in even weken
  • Stadswinkel, Mariënburg 30, Nijmegen

Meer weten? Kijk op belastingdienst.nl/contact


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen