Expositie 'Tussen wal en schip' - doe mee!

Kunst en cultuur
Van onze redactie
25 maart 2022

Om welzijn bespreekbaar te maken, verschillende mensen met elkaar te verbinden en verhalen van anderen te ontdekken, organiseert Spinsels de expositie ´Tussen wal en schip’.

Iedereen valt wel eens tussen wal en schip. Deze ervaringen zie je niet altijd aan de oppervlakte, maar vormen je wel tot de persoon die je nu bent. Tussen wal en schip betekent voor iedereen dan ook iets anders en met deze expositie willen we op een creatieve manier laten zien welke unieke verhalen er in mensen zitten, en hoe leuke en minder leuke ervaringen het leven vorm geven. Bovendien is de expositie een uitnodiging om zicht te krijgen op de verhalen van mensen die je normaal niet zou ontmoeten!

De invulling wordt bepaald door jou! Jouw kunstwerk komt op de expositie wanneer je een verf- en expositieset à €5,95 bestelt. Schilderervaring is niet nodig, het gaat om jouw verhaal.

Alle kunstwerken worden bovendien geveild voor de goede doelen van de RAGweek. De expositie vindt plaats op 12 en 13 april, van 14:00 t/m 20:00 uur, in de Valkhofkapel te Nijmegen (gratis entree). Meer informatie en bestellen kan via www.spinsels.org of shorturl.at/frPR9.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties