Donderdag 31 maart opening Het Gouden Hart Nijmegen

Zorg
Van onze redactie
24 maart 2022

Het Gouden Hart Nijmegen viert donderdag 31 maart officieel haar opening. De oude ‘Orangerie’ in Dukenburg is in de afgelopen periode volledig gerenoveerd tot een prachtige moderne zorglocatie. Nu de eerste bewoners hun intrek hebben gedaan is het tijd om deze locatie officieel te openen. 

De feestelijke middag begint om 14.00 uur. Wethouder Grete Visser samen zal samen met de eerste bewoners de locatie officieel openen. Grete Visser is als wethouder in Nijmegen verantwoordelijk voor onderwijs, welzijn en zorg. Na het feestelijke moment is er ruimte om bij te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Het Gouden Hart Nijmegen

Het Gouden Hart Nijmegen heeft in totaal 64 appartementen/kamers geschikt voor wonen met zorg. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met aparte slaapkamer, een keuken en een badkamer met toilet. Kwaliteit staat centraal. Het Gouden Hart Nijmegen heeft daarom een eigen keuken met kok, waar heerlijke verse maaltijden worden bereidt. Binnen Het Gouden Hart bieden we mensen die kwetsbaar ouder worden intensieve zorg, maar ook persoonlijke aandacht en service zodat dat ouderen een prettig leven kunnen leiden, zoals ze gewend zijn. Ook echtparen zijn welkom, ook wanneer maar één van beide zorg nodig heeft.

Dat Het Gouden Hart Nijmegen haar deuren heeft geopend is ook de buurt niet ontgaan. Er is enorm veel belangstelling geweest wat heeft geleid tot al 4 open dagen. Donderdag 14 april is nog een open dag gepland, inschrijven kan via www.hetgoudenhart.nl/opendag-nijmegen


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties