De lekkerste lunch eet je bij Bakker Bart Dukenburg!

Ondernemers
Van onze redactie
24 maart 2022

Bij Bakker Bart Dukenburg geniet je van de lekkerste lunch, een reuze traktatieassortiment en vers gebakken broden. En als je de heerlijke kaas-ui-broodjes, de roombotercroissants, de heerlijke krentenbollen, de kaasstengels en de altijd 4 + 1 gratis mueslibollen, zachte bollen en knabbelstengels ziet liggen, loopt het water al snel in je mond.

Een kopje koffie of drankje kan natuurlijk ook met een lekkere muffin of een donut erbij! Tevens zijn de warme snacks als de pizzapunt, broodje hete kip, het frikandel- en worstenbroodje erg populair en gemakkelijk en snel te genieten. Wat betreft de diverse broden kan je kiezen uit o.a. volkoren, grof volkoren, melkbrood, de Bartkorn blond en donker, de Oberlander, Woudbrood en ook brood met minder koolhydraten.

De Bart’s Brooddeal is er altijd waar je 3 broden naar keuze kiest voor €7,50. Kortom, je begrijpt het al: voor de lekkerste lunch moet je bij Bakker Bart Dukenburg zijn! De ondernemers Lotte en Hidde de Swart (al 11 jaar franchisenemers) en hun team heten je van harte welkom.

Wil je hun leuke team komen versterken, neem dan contact op met Lotte via nijmegen.zwanenveld@bakkerbart.nl. Voor Dukenburg zoekt Lotte iemand voor 24 uur. Openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00u - 17.00u. www.bakkerbart.nl 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties