Mashed Culture in de Lindenberg, zondagmiddag 3 april

Kunst en cultuur
Van onze redactie
19 maart 2022

Zondag 3 april biedt de Lindenberg een podium aan de interculturele talkshow Mashed Culture in Nijmegen. Kom luisteren naar persoonlijke interviews en muzikale optredens. Ontmoet mensen met uiteenlopende achtergronden.

Nijmegen kent tal van interessante internationale cultuurbeoefenaars die vaak onzichtbaar blijven voor het grote publiek. Nu ons reisgedrag in de afgelopen jaren is veranderd, willen we internationale contacten in de eigen omgeving stimuleren. De culturele diversiteit van Nijmegen heeft daarvoor mooie kansen. Mashed Culture wil een stem geven aan verschillende amateurs en (semi-)professionals die vanuit hun eigen achtergrond kunst & cultuur beoefenen: "In de talkshow met muziek spreken we artiesten met verschillende culturele achtergronden. Een inspirerende middag vol muzikale optredens en ontmoetingen!"

Artiesten en sprekers

Tijdens Mashed Culture zal onder meer Javid Ardani optreden, een conservatoriumstudent uit Iran die de Iraanse fluit bespeelt. Mohanad Ataya en Ron Vervuurt brengen Syrisch verteltheater, begeleid op het bijzondere instrument de oed. Sara Hamo en Shaleh Bakri treden op met zang en muziekinstrumenten. "Ook gaan we in gesprek met Stichting Mawteni die mensen uit diverse culturen met elkaar verbindt."

Mashed Culture wil verschillende artiesten een podium bieden, en zorgen voor een inspirerende middag met nieuwe ontmoetingen! De gesprekken zijn in het Nederlands. Mashed Culture vindt plaats op zondag 3 april van 15.00 tot 17.00 uur in de Steigerzaal van de Lindenberg. Meer informatie en kaarten voor €5,- bij de Lindenberg: delindenberg.com/theater/mashed-culture-in-nijmegen 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties