Man beroofd in Krayenhofflaan; politie zoekt getuigen

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
17 maart 2022

Afgelopen nacht vond even na 12 uur een beroving plaats op de Krayenhofflaan. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Een man liep door de Krayenhofflaan toen hij ter hoogte van de Kauwstraat door twee jongens op een brommer werd aangesproken. De twee bedreigden de man en beroofden hem van zijn telefoon. Daarna gingen ze er op de brommer vandoor. De man is direct naar een woning in de Sperwerstraat gegaan, waar hij de politie kon bellen. De politie nam de verklaring van het slachtoffer op en is een onderzoek gestart.

De politie heeft meer informatie nodig en roept getuigen op zich te melden. Ook beelden van bijvoorbeeld dashcams, deurbellen en beveiligingscamera's waarop de personen op de brommer te zien zijn, zijn welkom. De jongens zijn vermoedelijk rond 18 jaar oud. Beiden droegen een bomberjack en ze hadden beiden een sjaal voor hun mond en neus. Ze reden op een donkere, grijze brommer. Welke kant de jongens opreden na de beroving, is niet bekend.

Contact opnemen met de politie kan telefonisch via 0900-8844. Beelden zijn naar de politie te sturen via het meldformulier. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem. Dat kan telefonisch via 0800-7000 of online via een anoniem bericht. Vermeld bij contact het procesnummer PL0600-2022116335.


Dit bericht delen:

Advertenties