Nijmegen wandelstad: Loop mee met de 62ste Lentewandeltocht

Gezondheid
Van onze redactie
14 maart 2022

Op zaterdag 26 en zondag 27 maart organiseren WSV Zwanenveld en Scoutinggroep ZV De Batavieren voor de 62ste keer de Lentewandeltocht. De afwisselende route voert wandelaars door de glooiende en bosrijke omgeving van Nijmegen. Er zijn ook korte afstanden voor gezinnen.

De Lentewandeltocht vertrekt vanaf de blokhut van ZV De Batavieren aan de Groostalselaan 13 te Nijmegen. Vanaf hier leiden afwisselende routes de wandelaars door de glooiende en bosrijke omgeving van Nijmegen.

Afhankelijk van de gekozen route lopen wandelaars over de stuwwal, de bossen van Berg en Dal en Groesbeek. De 40 km route loopt deels over de beroemde en beruchte Zevenheuvelenweg.

Ook voor beginners, rustzoekers en gezelligheidslopers is de Lentewandeltocht een geschikt wandelevenement. U kunt namelijk kiezen uit de volgende afstanden: 5-10-15-20-25-30 en 40 km. Uiteraard is ook dit jaar de gezellige rustplaats bij scouting Keizer Karel in het bos weer in de route opgenomen.

U kunt zich vooraf inschrijven op www.lentewandeltocht.nl. U kiest uw route en tijdvak en kunt online het inschrijfgeld betalen. Het is ook mogelijk om u op de wandeldagen zelf in te schrijven. Dit kan op het startbureau aan de Grootstalselaan 13 te Nijmegen.

Het startbureau is open vanaf 08.00 uur en vanaf station Nijmegen Centraal goed bereikbaar met het openbaar vervoer..

Het inschrijfgeld bedraagt voor alle afstanden € 3,50 (€ 7,00 of € 5,00 als u een beloning wenst). Kijk voor meer informatie over de Lentewandeltocht op www.lentewandeltocht.nl of www.wandel.nl


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties