AHOUD Nijmegen Devils houden 2e para-ijshockeyclinic

Sport
Van onze redactie
14 maart 2022

Een paar weken geleden hebben de AHOUD Nijmegen Devils de eerste en succesvolle para-ijshockeyclinic georganiseerd. Ondanks het vele aantal deelnemers van deze dag leidde het helaas nog niet tot voldoende aanmeldingen om een para-ijshockeyteam op te richten in Nijmegen.

De AHOUD Devils Nijmegen organiseert daarom in samenwerking met de para-ijshockeyclubs uit Dordrecht, Amsterdam en Uniek Sporten een tweede para-ijshockeyclinic in het Triavium - en wel op zaterdag 2 april tussen 16:00 –  17:00 uur.

Het para-ijshockey heeft dezelfde regels als het gewone ijshockey, maar wordt gespeeld in een speciale slee, ook wel 'sledge' genoemd. Om para-ijshockey te spelen is het belangrijk dat je over een redelijke bovenarmfunctie beschikt. Deze para-ijshockeysport kan worden gespeeld door mensen met en zonder handicap - iedereen is dus welkom.

Ben je geïnteresseerd in deze stoere ijshockeysport? Sluit je aan bij het para-ijshockeyteam van de AHOUD Devils Nijmegen. Kom op 2 april naar de tweede para-ijshockeyclinic in het Triavium; aanmelden kan via het e-mailadres: oscardekunder1@gmail.com. Wees er snel bij, want er zijn nog maar 8 beschikbare plekken voor deze clinic.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties