Claudia van Kesteren: “Geluk zit soms in een klein doosje!”

Van onze redactie
13 maart 2022

Waar wordt er meer gebroken, geknoeid en gelijmd dan in ons leven? Daarom aandacht voor iets nieuws op de Nationale Dag van Geluk 20-03-2022. Ode aan het hart: een chocolade hart dat je met volle aandacht cadeau geeft. De gouden barsten in het hart symboliseren pijn. Want dat wat ons hart raakt is wat het leven maakt.

Hart met gouden barsten als symbool van pijn

Het is de wens van initiatiefneemster Claudia van Kesteren dat dit hart de wereld in gaat: om troost en hartelijke compassie te schenken als er geen woorden zijn. Tijdens ons leven lopen we nogal wat krassen en barsten op. Niemand komt er zonder kleerscheuren vanaf. Aan de andere kant: ALLES valt te repareren, als je er waarde aan geeft. De verbinding met de ander is goud!

Verbinden en helen

Claudia: “Door mijn gebroken jeugd staan al mijn creatieve uitingen in het teken van verbinden en helen. Als creatief vormgever werd ik geïnspireerd door de Japanse Kintsukuroi Art: de kunst om het beschadigde te lijmen met goud. Pijn niet verhullen, maar tonen en delen. Dat geluk gun ik iedereen.”

De ambachtelijke Strik Patisserie maakte letterlijk en figuurlijk chocolade van Ode aan het Hart. Het hart (100gr) heeft een Caramel Zeezout-vulling en zit in een mooi doosje (12x12cm). De harten zijn vanaf 21 maart voor € 9,95 te koop in de vier winkels van Strik Patisserie van Maurits van Geenen (Nijmegen en Wijchen) en in de webshop.


Dit bericht delen:

Advertenties