Getuigen gezocht van aanrijding op Industrieweg

Van onze redactie
8 maart 2022

Op woensdag 23 februari raakte een fietser omstreeks 12.50 uur gewond op de Industrieweg nadat hij aangereden werd door een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur reed door. De politie zoekt nu getuigen van de aanrijding.

De fietser reed vanuit de richting van de Waterstraat over de rotonde richting de Voorstadslaan. Daarbij werd hij aangereden door een afslaande vrachtwagen, richting de Industrieweg. Meerdere getuigen wezen de vrachtwagenchauffeur op de aanrijding en probeerden hem te stoppen. De vrachtwagenchauffeur negeerde deze mensen en reed over de Industrieweg door.

De aanrijding is niet eerder gemeld, waardoor geen ambulance,  politie en pers aanwezig is geweest. Zodoende is er geen (bruikbaar) beeldmateriaal voor het onderzoek en heeft de politie geen personalia van getuigen. Inmiddels is er wel aangifte gedaan van het doorrijden na een aanrijding en is de politie een onderzoek gestart. De politie komt graag in contact met de getuigen van de aanrijding. Ook wordt de vrachtwagenchauffeur aangeraden zichzelf te melden bij de politie.

Contact opnemen met de politie kan telefonisch via 0900-8844 of het meldformulier van de politie. Via het meldformulier zijn ook eventuele beelden te uploaden. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem. Dat is telefonisch op 0800-7000 of het meldformulier van MMA. Vermeld bij de melding registratienummer PL0600-2022084254.
 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen