Kroon Montage Zonwering & Rolluiken al 27 jaar een begrip in de regio!

Ondernemers
Van onze redactie
8 maart 2022

Al meer dan 27 jaar is het familiebedrijf Kroon uw plaatselijke specialist op het gebied van raamdecoratie, buitenzonwering, horren en rolluiken. Persoonlijke service, maatwerk en kwaliteit is waar het Wijchense familiebedrijf voor staat! Leo Kroon startte Kroon Montage Zonwering 27 jaar geleden vanuit de garage naast zijn huis. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een team van 6 monteurs.

Leo komt bij u thuis, hij neemt stalen mee, neemt de maten op, schat de situatie in en geeft deskundig advies over welk product het meest geschikt voor u is. Dit omdat zonwering perfect moet passen en om zo de beste kwaliteit te kunnen bieden. Een scherpe offerte ontvangt u zeker!

In de prachtig showroom aan de Buys Ballotstraat 14 in Wijchen zult u zich verbazen over de diversiteit van de producten. Kroon begrijpt dat u de producten op ware grootte wil zien, de materialen wil voelen en het op u wil laten inwerken.

Kortom, een écht familiebedrijf dat graag zorgt voor de kroon op uw woning!

De Wijchense specialist op gebied van zonwering en rolluiken ontvangt u graag, met of zonder afspraak, in de showroom aan de Buys Ballotstraat 14 in Wijchen. Meer info: Kroonmontage.nl


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties