Vierdaagsefeesten maakt eerste namen bekend

4Daagse
Van onze redactie
7 maart 2022

Van 16 t/m 22 juli zijn de Vierdaagsefeesten terug! De voorbereidingen voor een onvergetelijke, volwaardige editie zijn in volle gang en het is tijd voor een onthulling van de eerste namen. Op het veelzijdige programma van meer dan 1000 acts vind je onder meer Ronnie Flex, Stef Ekkel, Beak>, Alogte Oho & His Sounds of Joy en Ronnie Ruysdael.

De Vierdaagsefeesten Nijmegen heeft de breedste programmering die je maar kunt bedenken. Het geheim? Elk podium vormt een festival op zich, dus op de Vierdaagsefeesten vind je 40 festivals in één! Kun je niet kiezen uit het veelzijdige aanbod, kies dan één van de zeven programmalijnen. Volg de kleuren op de poster.

Ga uit je plaat met Ronnie Flex (Matrixx Live aan de Kade), Kris Kross Amsterdam, Frenna, FeestdjRuud (Matrixx at the Park), Ascendant Vierge (Valkhof Festival) of The Drive (Samson).

Vind Oerhollandse gezelligheid met Stef Ekkel, Rein Mercha, Belinda Kinnaer, Marloez Atemlos (Joris Ivensplein), Wolter Kroes, Mart Hoogkamer (Matrixx Live aan de Kade) en Ronnie Ruysdael (Faberplein).

Houd je van de beste allroud feestmuziek, geniet dan van Sjieke Bazen & Friends (Rade aan de Kade), Dancefloor Dandies, De Grote Karaoke Show (Van Ouds), The B Machine (Hertogplein), het Gevelconcert (Grote Markt) en vuurwerkshow Waal in Vlammen.

Ben je een echte muziekliefhebber, ontdek dan de nieuwste bands uit binnen- en buitenland als Beak>, Crack Cloud, Spill Gold (Valkhof Festival), Dyanta (World Street Kitchen) en That’s what she said (Van Ouds).

Grenzeloos genieten van muziek uit alle windstreken doe je met Pedro Luis & his Cuban experience (Hennes Latin Stage), DJ Radan (World Street Kitchen), Alogte Oho & His Sounds of Joy (Valkhof Festival) en William Smulders (Samson).

Het feest van inclusie en diversiteit vier je op woensdag met o.a. Nijmeegse Annie (Samson) en Roze Woensdag Jong! (Mariënburgplein).

Even uit het feestgedruis en toe aan wat anders? Er is onder meer kindercircus, bloemenregen, yoga (De Kaaij) en workshops van Zaadel Makerij (Festival op ’t Eiland).

Houd de Vierdaagsefeesten instapagina en het facebookevent in de gaten voor de volgende update van nog meer fijne namen op de mooiste zeven dagen van het jaar!

Over de Vierdaagsefeesten Nijmegen
In ruim 50 jaar is de Vierdaagsefeesten uitgegroeid tot het grootste evenement van Nederland en een van de grootsten van Europa: verspreid over zeven dagen vinden ruim anderhalf miljoen bezoekers hun weg naar Nijmegen. Maar de ambitie is niet: groot, groter, grootst. Van de 50 grootste evenementen van het land, staat de Vierdaagsefeesten óók bovenaan de lijstjes staan als het gaat om sfeer.

Stichting Vierdaagsefeesten maakt, samen met talloze partners, een duurzaam evenement van betekenis, met een grote positieve maatschappelijke impact. 

Vierdaagsefeesten Nijmegen
Zaterdag 16 t/m vrijdag 22 juli 2022
Dagelijks vanaf 12:00 uur (na 00:30u diverse binnenprogramma’s) 
Gratis toegang, met uitzondering van enkele programma-onderdelen als Stevenskerk Live


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties