Seniorencafé Burgerlust weer open!

Van onze redactie
7 maart 2022

Dinsdag 22 maart gaat Seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen na ruim twee jaar weer open! Muzikanten en vrijwilligers kunnen niet wachten om hun gasten weer te ontmoeten deze eerste dinsdag in de lente. Gezelligheid ten top. Toegang is gratis.

De avonden zijn voor 50-plussers uit Nijmegen en omgeving die houden van dansen en muziek. Nieuwkomers en alleengaanden zijn er meer dan welkom.
Vaste entertainers staan garant voor een gevarieerde en gezellige avond met foxtrot, wals, maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Op 22 maart zal keyboardvirtuoos Tom Meuwese de avond verzorgen. Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor de bar, bediening en (gratis) hapjes.

OBG Nijmegen

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. OBG biedt hulp en zorg als het leven niet meer vanzelf gaat. Het organiseert activiteiten en helpt mensen elkaar te ontmoeten.
Zo kunnen ze zoveel mogelijk blijven doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bewoners, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur,
OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.
Interesse? Kijk op
www.obg.nu of bel met het Informatiepunt OBG, 024 327 92 79.


Dit bericht delen:

Advertenties