Engelen Juweliers al ruim 44 jaar een begrip in Winkelcentrum Dukenburg!

Ondernemers
Van onze redactie
3 maart 2022

Naast een ruim aanbod horloges, sieraden en trouwringen kunt u bij de juwelier ook terecht voor reparaties.

Eigenaar Engelen werkt wat betreft de sieraden met de bekende merken Sif Jacobs, ZINZI, MY iMenso, Spark, ANIA HAIE, Rebel&Rose, BOCCIA titanium, en Silent Memories. Op het gebied van horloges zijn er de merken ZINZI, VNDX Amsterdam, Danish Design, Garonne, Swiss Military HANOWA en CITIZEN. En wat betreft de befaamde Engelen Trouwringen zullen de ringen van ALLER Spaninga en de AllianceRingen uw huwelijk zeker een zeer speciale betekenis geven.

Engelen laat weten waarom de reparatieafdeling, waar de Nijmeegse juwelier met o.a. lasergravering en nog meer innovatieve uitvindingen werkt, zo belangrijk is. “Alweer zo’n 44 jaar repareren wij vakkundig sieraden, horloges en ook klokken. Vaak een herinnering aan een prachtig moment, u moet er niet aan denken dat u uw sieraad niet meer kunt dragen! Wij staan daarom elke dag klaar om deze weer om te toveren als nieuw, dankzij onze uiterst vakkundige goudsmeden!”

Zeker nog belangrijk om te weten is dat Engelen Juweliers alle reparaties digitaal invoert. Zo heeft u altijd een keurig bewijs van afgifte, wel zo veilig! Meer info www.engelenjuweliers.nl.

 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties