Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in horecagelegenheid Molenstraat

Van onze redactie
1 maart 2022

Afgelopen donderdag 24 februari vond omstreeks 22.45 uur een zware mishandeling plaats in horecagelegenheid Drie Gezusters in de Molenstraat. De politie zoekt getuigen.

Bij de mishandeling raakte een 18-jarige vrouw ernstig gewond aan haar gezicht. De vrouw was met twee vriendinnen een avondje stappen, toen ze plots iets in haar gezicht kreeg. Na korte tijd voelde ze een brandende pijn. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar moest ze met spoed geopereerd worden vanwege glasscherven in haar oog. De vrouw heeft nog maar 20 procent zicht met haar linkeroog.

De politie laat weten dat de zaak in behandeling is bij de districtsrecherche. De politie is op zoek naar getuigen, tips of camerabeelden die deze zaak kunnen oplossen. Mensen met meer informatie over de zaak kunnen telefonisch contact opnemen met de politie via 0900-8844 of beelden en informatie via het meldformulier insturen. Anoniem kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 of het anonieme meldformulier. Vermeld hierbij registratienummer PL0600-2022089677.


Dit bericht delen:

Advertenties