Stichting Kattenzorg Nijmegen laat uw kat met korting helpen

Huisdieren
Van onze redactie
1 maart 2022

Stichting Kattenzorg Nijmegen vindt het belangrijk dat ook mensen met een, al dan niet tijdelijk, lager inkomen hun katten op tijd kunnen laten helpen en chippen. Daarom houdt Stichting Kattenzorg Nijmegen in de maanden maart en april 2022 wederom een kortingsactie voor castratie en sterilisatie van huiskatten.

Iedereen heeft de lente in de bol, zo ook onze ongeholpen huiskatten. Buiten alle risico’s die ongeholpen katten lopen, zoals overdracht van ziektes en een grotere kans op ongelukken met dodelijke afloop, brengt dit ook overlast voor wijkbewoners met zich mee. Denk dan aan de urenlange katergevechten met veel krols gehuil en het overal markeren met urine. Bij het idee van een keer leuk een nestje hebben, wordt vaak niet nagedacht over de gezondheidsrisico’s en de kosten die dit met zich mee kan brengen, zowel voor moederpoes als de kittens. Buiten dat zitten de asielen ieder jaar weer vol met ongewenste katten, jong én oud. Stichting Kattenzorg Nijmegen is dan ook een groot voorstander van het tijdig laten helpen van huiskatten.

Tarieven
Het tarief bedraagt tijdens deze actie €70,- voor de castratie en het chippen van een kater en voor de sterilisatie en chippen van een poes is dit € 100,00. De ingrepen worden door de vaste dierenarts in Horssen, dat ligt vlak bij Druten, uitgevoerd. De katten worden ook gechipt en de eigenaar ontvangt hier gratis een registratieboekje bij. Het laten chippen is verplicht bij deze actie. Mocht de kat al gechipt zijn, wordt een bedrag van €17,50 in mindering gebracht.

Aanmelden & extra korting
Alle katteneigenaren uit Nijmegen en omstreken kunnen zich voor deze actie aanmelden via info@kattenzorgnijmegen.nl. Let op: de beantwoording kan in de spambox terecht komen. Voor de eerste aanmeldingen die via een bewindvoerder of budgetbeheerder binnen komen, is een extra korting beschikbaar. Deze eigenaren krijgen de chip gratis.

Na aanmelding krijgt de eigenaar meer informatie toegestuurd en wordt in overleg een datum ingepland.

kattenzorgnijmegen.nl 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen