Hulp bij belastingaangifte 2021

Financiën
Van onze redactie
26 februari 2022

Heeft u een brief gekregen van de Belastingdienst waarin staat dat u aangifte moet doen over 2021? Dan bent u verplicht om dit vóór 1 mei 2022 te doen. Woont u in Nijmegen en heeft u een laag inkomen? Dan kunnen de sociaal raadslieden u helpen bij het invullen van de aangifte.

Heeft u een brief gekregen van de Belastingdienst waarin staat dat u aangifte moet doen over 2021? Dan bent u verplicht om dit vóór 1 mei 2022 te doen. Ook als u geen brief heeft gekregen kunt u aangifte doen. Dat kan geld opleveren, bijvoorbeeld als u bijzondere ziektekosten heeft gehad of te veel loonheffing heeft betaald. 

Belastingspreekuur
Als u in Nijmegen woont en een laag inkomen heeft, kunt u voor het invullen van de aangifte terecht bij de sociaal raadslieden. Er is een extra belastingspreekuur van 7 maart tot en met 6 mei 2022. Wilt u hulp van de sociaal raadslieden? Bel dan voor een afspraak naar 14 024

Voor het invullen is een DigiD of een machtigingscode nodig. Een machtigingscode kunt u telefonisch aanvragen op nummer 088 - 1236555. Heeft u geen DigiD en wilt u hulp hierbij, of samen naar uw toeslagen kijken? Dan kunt u terecht bij een Stip in uw buurt.  

Sociaal raadslieden
De sociaal raadslieden geven informatie en advies op juridisch gebied aan inwoners van Nijmegen. U kunt alleen op afspraak terecht. 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024