Politie onderzoekt autobrand in Voorstenkamp

Lars Schwachöfer
25 februari 2022

Afgelopen nacht woedde even na 4 uur een autobrand in de 13e straat van de Voorstenkamp. De politie vermoedt brandstichting en onderzoekt de brand.

Omwonenden ontdekten de brand in de geparkeerde auto even na 4 uur en alarmeerden de brandweer. Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de auto in lichterlaaie. De brand dreigde over te slaan naar een schutting en een andere, naast de brandende auto geparkeerde auto. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Wel werd voorkomen dat de brand oversloeg.

De andere geparkeerde auto en schutting raakten wel fors beschadigd door de brand. De brandweer en politie keken naar de vermoedelijke oorzaak van de brand. Aan de sporen aan de auto te zien is de brand vermoedelijk aangestoken. De politie zette de uitgebrande en de beschadigde auto af met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet later sporenonderzoek in en om de auto. De eigenaresse van de auto neemt contact op met de verzekering. Of zij aangifte doet, is nog onbekend.

 


Dit bericht delen:

Advertenties