Handyman uniek met printservice en horlogebatterijen in WC Dukenburg

Ondernemers
Van onze redactie
23 februari 2022

Eli Keijman is de 34-jarige medewerker van Handyman dat alweer 12 jaar in Winkelcentrum Dukenburg gevestigd is. Als we hem in zijn winkel spreken, praat hij met passie over de producten.

Handyman staat natuurlijk bekend om zijn onderdelen en accessoires van elektrische huishoudelijke apparaten. “Ons assortiment is in de loop der jaren veranderd en verbeterd. We willen onze klanten nu nóg meer service bieden. Ik bedoel dan bijvoorbeeld onze printservice. De printer die we nu hebben is compleet nieuw. We zijn zelfs in Winkelcentrum Dukenburg de enige winkel waar je nog kan kopiëren, printen en scannen!”

Daarnaast vervangt Handyman batterijen van horloges en autosleutels. “Ook de sleutelservice wordt door onze klanten zeer op prijs gesteld”, vervolgt Eli. “Hierin zijn we in het Winkelcentrum eveneens de enige winkel die deze service biedt! Op het gebied van inktpatronen hebben we meer dan 300 cartridges op voorraad.”

Dus mocht u iets kapot hebben aan uw huishoudelijke apparaat, dan bent u bij Handyman aan het juiste adres. Wist u dat u er op korte termijn eveneens terecht kunt voor stomerijservice en schoenenreparatie. Meer info: www.handyman.nl.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties