Barry Hay & The Originals naar De Wolfsberg Groesbeek

Muziek
Van onze redactie
16 februari 2022

Op zaterdag 30 april staat Barry Hay, de bekende frontman van Golden Earring, voor een live optreden in de tuin van hotel-restaurant De Wolfsberg. Samen met coverband The Originals laat hij een uur lang de grootste hits van de Haagse rockband horen.

Het hotel-restaurant aan de Mooksebaan 12 organiseert al enkele jaren muziekevenementen in de tuin met uitzicht op het dal van Groesbeek en bevestigt nu deze exclusieve show.

Golden Earring
Barry Hay heeft eigenlijk geen introductie nodig. Als zanger van de succesvolste rockband die ons land rijk is, speelde hij in de jaren zeventig en tachtig ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’ over de hele wereld. De vier rockers uit Den Haag verkopen wereldwijd miljoenen albums en domineren de Nederlandse muziekwereld met meer dan dertig gouden en platina albums.

The Originals is een coverband die eigenlijk dat woord ontstijgt. De mannen spelen live op verzoek en kennen meer dan 5.000 nummers. Ze waren maandelijks te gast bij de Coen & Sander show op Radio538, maar waren ook te zien bij de Vrienden van Amstel LIVE!, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en De Wolfsberg Terrasfeesten. Na een succesvol, gezamenlijk optreden op Bonaire heeft Barry Hay besloten komend seizoen naar Nederland af te reizen voor een exclusieve samenwerking met The Originals op slechts vier Nederlandse festivals en evenementen. Ze grijpen hierbij terug naar de hoogtijdagen van Golden Earring en alle hits die de band in binnen- en buitenland scoorde.

De kaartverkoop start op vrijdag 18 februari om 10.00 uur via dewolfsberg.nl. Tickets voor ‘Barry Hay & The Originals play Golden Earring’ zijn uitsluitend online verkrijgbaar.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties