Dat is smullen bij Kippie Dukenburg!

Ondernemers
Van onze redactie
16 februari 2022

Arno en Ingrid Kruisbergen zijn per oktober 2019 de nieuwe franchisenemers van Kippie Dukenburg. Wie voor hun heerlijke toonbank in Winkelcentrum Dukenburg naast De Action staat, loopt het water in de mond!

“Ja, je kunt zó veel met kip doen. Al onze producten zijn al gegaard en hoef je alleen maar op te warmen! Bovendien vinden mensen het erg gemakkelijk om het kant-en-klare eten mee te nemen voor het werk”, vertelt Ingrid enthousiast.

Kippiepan
Ook de Kippiepan is erg gewild. “Het voordeel van onze Kippiepan is dat je voor weinig of voor veel mensen bestellen. Onze pannen zijn er vanaf 30 hapjes t/m 270. Ook dit product is gemakkelijk te serveren zonder rompslomp”

Kippie heeft anno 2022 voor u o.a. de kipsaté, de kipketjapballetjes, drumsticks, gemarineerde kipkluifjes, de kippenbouten van naturel, pikant en zoet. De broodjes kipkroket, hamburger en frikandel. Tevens zijn alle maaltijden als bami, nasi, mihoen en macaroni voorzien van kipreepjes. Naast deze kipproducten biedt Kippie Dukenburg ook de overheerlijke spareribs en de half-om-half-gehaktballen.

“Let op, we hebben nog t/m zaterdag 19 februari de superactie: broodje frikandel, hamburger of kroket nu voor €0,50! Komt u gerust langs voor een hapje en een drankje!” Bezoek ook de Facebookpagina van Kippie Dukenburg.

Wij wensen u alvast smakelijk eten.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties