Graafseweg gedeeltelijk afgesloten vanwege aanrijding

Lars Schwachöfer
16 februari 2022

Vanmorgen vond omstreeks  8.15 uur een aanrijding plaats op de Graafseweg. De weg was gedeeltelijk afgesloten vanaf de Dennenstraat, richting de Graafseweg.

Een fietsster stak de Graafseweg vanaf de Dennenstraat over en werd aangereden door een afslaande auto. Beide kregen tegelijk een groen verkeerslicht. De fietsster kwam op het natte wegdek terecht. De politie zette de weg af. Verkeer richting de Neerbosscheweg werd langs de ongevalslocatie geleid over de Dennenstraat.

Ambulancepersoneel keek de vrouw na. De automobiliste en haar jonge bijrijdster zijn door de politie opgevangen. Zij raakten niet gewond. Het meisje in de auto kreeg een troostbeertje van de politie. Om het verkeer snel weer doorgang te kunnen geven, is de auto langs de weg gezet.

Verkeer moet rekening houden met een langere reistijd over de Graafseweg in zuidelijke richting als gevolg van de aanrijding. De fietsster is ter behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De automobiliste kon haar weg vervolgen. De fiets is door de politie meegenomen.


Dit bericht delen:

Advertenties