Politie beëindigt illegale raveparty in Honigcomplex

Lars Schwachöfer
13 februari 2022

De politie beeindigde gisteravond omstreeks 12 uur een illegale raveparty in het Honigcomplex. De ongeveer 1000 aanwezigen werden zonder boete weggestuurd.

Nadat de kroegen om 22.00 uur de deuren sloten, was het nog langere tijd druk in en om de binnenstad. Op het Honigcomplex begon de drukte echter pas rond die tijd. Enkele honderden, op het toppunt ongeveer zelfs 1000, personen bezochten een grote illegale raveparty. Agenten verzamelden in de buurt om een einde aan het feest te maken.
 
Omstreeks twaalf uur gingen agenten naar binnen en sommeerden de DJ te stoppen met het draaien van muziek. De aanwezigen moesten het pand en de omgeving verlaten. Geen van hen kreeg een boete. Iedereen leek de locatie te verlaten, maar toen agenten omstreeks 2 uur de locatie opnieuw controleerden, bleken opnieuw enkele tientallen personen te feesten.
De politie beeindigde opnieuw het feest en agenten controleerden dat iedereen echt vertrok. Geen van het kreeg een boete. Wel overlegt de politie morgen met de gemeente over eventuele vervolgstappen tegen de organisatie van de illegale raveparty.

Dit bericht delen:

Advertenties