Voorbereidingsprogramma 4Daagse gaat van start

4Daagse
Van onze redactie
11 februari 2022

Op 14 februari 2022 start het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse. Het programma is een initiatief van Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). Via Vierdaagse werd in 2008 ontwikkeld om debutanten aan de 4Daagse te helpen zich op een verantwoorde wijze voor te bereiden op het wandelevenement. En met succes! Gemiddeld loopt 93% van de Via Vierdaagse-deelnemers de 4Daagse succesvol uit. De inschrijving is reeds gestart via www.viavierdaagse.nl.

Professioneel programma


Via Vierdaagse is ontwikkeld in samenwerking met professionele wandeltrainers. Deelnemers krijgen toegang tot een speciale app. Hierin vinden zij een trainingsschema. Ook krijgen zij via de app wekelijks tips en een toelichting op de training van die week. Daarnaast kunnen de deelnemers met specifieke vragen terecht bij een specialistenteam.

Praktijkbijeenkomsten


In de eerste week van het programma vindt er een digitale kick-off plaats van wandelcoach Bart Putman, gevolgd door een praktijkbijeenkomst naar keuze in de weekenden erna. De praktijkbijeenkomsten vinden plaats in het hele land en worden verzorgd door professionele wandeltrainers. Verder maken ook deelname aan een voorbereidingstocht, toegang tot de KWbN-rustpost tijdens de 4Daagse, een gegarandeerd startbewijs voor de 4Daagse en het lidmaatschap van KWbN onderdeel uit van Via Vierdaagse.

Inschrijven


Deelname aan Via Vierdaagse staat open voor iedereen die de 4Daagse nog niet eerder succesvol uitliep. Inschrijven is mogelijk via www.viavierdaagse.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen. Deelname kost €249 (leden van KWbN betalen €219). Bij afgelasting van de 4Daagse vanwege coronamaatregelen vóór 1 mei ontvangen deelnemers het gehele inschrijfgeld terug. Bij afgelasting ná 1 mei bedraagt de teruggave €150 (omdat een deel van het programma dan al gevolgd is).


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties