Politie haalt vrouw van dak en doet inval in snackbar

Lars Schwachöfer
7 februari 2022

Vanavond werden de hulpdiensten omstreeks 21.00 uur gealarmeerd voor een vrouw op het dak van een woning in de Symfoniestraat. Kort nadat de vrouw van het dak gehaald was, deed de politie een inval in een snackbar.

De politie kreeg een melding dat een jonge vrouw op het dak van haar woning geklommen was. De politie sprak met haar en sloot de weg af. De vrouw werd met behulp van een hoogwerker van de brandweer van het dak gehaald. Ze is opgevangen door de politie. Agenten gingen direct daarna de woning binnen. Daar spraken ze met aanwezigen. De vrouw was met een kapmes door haar ex bedreigd. De man zou met een vriend in een snackbar zitten.

Niet veel later verzamelden meerdere agenten, waaronder twee hondengeleiders, bij de snackbar om de hoek, op de Otto C Huismanstraat, en vertelden de aanwezigen naar buiten te komen. De vriend van de verdachte kwam naar buiten en werd geboeid. De verdachte waarvoor de politie kwam, weigerde enige vorm van medewerking en moest naar de grond gewerkt worden.

De man werd, terwijl hij stevig tegenwerkte, in een politiebus gezet. Hij is met spoed naar het politiebureau vervoerd. De politie laat weten dat het een 31-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats is. Bij de andere man werden de boeien losgemaakt. We werd een getuigeverklaring van hem opgenomen. De vrouw werd na enige tijd in de politiebus gezeten te hebben, terug naar haar woning gebracht.

De politie laat weten dat de situatie te maken heeft met relatieproblemen tussen beide partijen. De ex-vriend van de vrouw woont niet op hetzelfde adres als de vrouw. Hij wordt later verhoord door de recherche. In de auto van de man werd het kapmes aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.


Dit bericht delen:

Advertenties