Automobilist vliegt uit bocht op Weijbroekweg en vlucht

Van onze redactie
7 februari 2022

Vanmiddag vond omstreeks 17.15 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Weijbroekweg. Een auto vloog uit de bocht en reed enkele paaltjes en een boom uit de grond. Vervolgens reed de bestuurder door.

De automobilist reed vanaf de IJpenbroekweg en vloog ter hoogte van de Hegdambroek uit de bocht. Hij reed een aantal paaltjes en een boom uit de grond, maar reed vervolgens met zijn zwaarbeschadigde auto door de Hegdambroek in. Hij besloot zijn weg te vervolgen via de Weijbroekweg. Zijn kentekenplaat bleef op de weg achter. Ook liet hij een oliespoor achter. Voor zover bekend raakten er geen andere auto's beschadigd.

De politie startte een onderzoek naar de eigenaar van de auto. Ook konden agenten het spoor van de lekkende vloeistof dat de auto achterliet volgen. De auto werd aangetroffen in de 10e straat van de Leuvensbroek. Of de bestuurder bij zijn auto was, is onbekend.

Dar ruimde de boom, die midden op de ventweg van de Weijbroekweg achterbleef, op. Een bewoner had tot die tijd een gevarendriehoek geplaatst om weggebruikers te alarmeren. Omstreeks 18.30 uur was de boom opgeruimd en stonden de paaltjes weer op hun plek.


Dit bericht delen:

Advertenties