Swedish Clinic biedt al 17 jaar vakmanschap op het gebied van haartransplantaties!

Ondernemers
Van onze redactie
7 februari 2022

Swedish Clinic, gevestigd in Istanbul, Turkije, is al zo’n 17 jaar gespecialiseerd en gecertificeerd in haartransplantaties voor zowel mannen als vrouwen.

De naam Swedish Clinic refereert aan de hoog genoteerde kwaliteit van de gezondheidszorg in Zweden. Umit Taskin, de eigenaar van Swedish Clinic Nederland, vertelt: “Als we kijken naar de haartransplantaties, behalen wij het hoogste slagingspercentage van 98% en hier zijn wij trots op!”

Swedish Clinic heeft door haar jarenlange ervaring, hoge standaarden en innovatieve karakter een leidende rol in deze markt. Het bedrijf is één van de meest toonaangevende klinieken in Europa met meer dan +20.000 succesvolle operaties op het gebied van haartransplantatie, plastische chirurgie en tandheelkunde.

Swedish Clinic biedt u een totaaloplossing op maat
“Ons onderscheidend vermogen is dan ook het leveren van maatwerk, omdat iedere wens uniek is. Onze specialisten zijn geen individueel opererende artsen, zoals bij veel klinieken het geval is. Al onze specialisten en medewerkers zijn fulltime werkzaam voor Swedish Clinic en dat resulteert in een professionele werkcultuur. Wij zorgen voor u dan ook vanaf het het moment dat u in Istanbul aankomt, dus ultra all inclusive! Zo staan we voor u klaar op het vliegveld en vervoeren u in een VIP-bus. In het ziekenhuis heeft u één vaste contactpersoon die Nederlands spreekt en u van het begin tot eind begeleidt. Mocht eventueel een overnachting nodig zijn, dan regelen we voor u een hotel van minimaal 5 sterren. Kortom,  wij staan 24/7 voor u klaar!”

Bekijkt u hier de video.  Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek, neem dan voor een gratis consult contact op met Umit Taskin, Touwslagersbaan 27 in Wijchen, telefoon 06-43252264 / www.swedishclinic.nl / Instagram swedishclinic.netherlands


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties