Pedicure Monique viert 25-jarig jubileum!

Ondernemers
John Vrolijks
4 februari 2022

“In 1997 ben ik begonnen in de berging en later in een tuinhuisje. Als ambulante voetpedicure ging ik tevens naar de klanten toe”, vertelt Monique van den Berg lachend. 

“Het aantal klanten nam snel toe en, na in een pand gezeten te hebben dat ik deelde met anderen, besloot ik in 2019 mijn eigen salon aan de Fahrenheitstraat 18 te beginnen. Mét gratis parkeerplaatsen voor de deur! Ik ben er trots op!”

Belangrijk voor Monique is het feit dat mensen er zich thuis moeten voelen. “Pedicure in sfeer en gezelligheid”, noemt ze dat. En als je haar salon binnenstapt, begrijp je wat ze bedoeldt! U kunt er dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 14.00 uur op afspraak terecht. Op maandag werkt Monique ambulant en komt ze bij klanten aan huis en 's avonds in de salon.

Werken op gevoel
Tevens is de toppedicure ambulant werkzaam bij het CWZ, het UMC, het Gofferthuis, De Orangerie, Aqua Viva en woonvorm Doddendaal. Ook werkt Monique mee aan de “Meedoenregeling” van de Gemeente Nijmegen. “Een afspraak duurt zo’n 40 minuten, want ik werk op gevoel en niet op tijd. Dat vind ik belangrijk.”

U begrijpt dat Monique nogal druk is, maar dat doet ze met passie, want “Anders houd je het niet zolang vol”, laat ze weten. De klanten van de gediplomeerde Pedicure Monique komen uit Nijmegen, Malden, Wijchen, Ottersum, Oosterhout, Lent, Gent, Schaijk en Cuijk. Om maar aan te geven hoe breed haar opgebouwde grote klantenkring geworden is! “Na een mindere periode van 2 jaar door Corona, heb ik er ontzettend veel zin in! Het was een tijd met een lach en ook veel tranen maar ik ben een doorzetter!”

Daarom wil Monique haar 25-jarig jubileum vieren met leuke aanbiedingen voor nieuwe klanten. Zo ontvangt u 25% korting op een complete behandeling twv €32,50, krijgt u 50% korting op sieraden en tassen én is er de zelfgemaakte olie van €7,- nu voor €5,-. Deze acties zijn geldig tm 1 juli 2022. Appt u na 17.00u hiervoor naar 0650604077.

Pedicure Monique Nijmegen is ook te vinden op Facebook.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties