Ruim 4.000 seizoenkaarthouders welkom bij N.E.C. - Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk

NEC
Van onze redactie
2 februari 2022

N.E.C. neemt het op 10 februari in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker op tegen Go Ahead Eagles. Zoals bekend moet deze wedstrijd worden georganiseerd met een 1/3 bezetting van de capaciteit. Om die reden mag de Nijmeegse club ruim 4.000 supporters ontvangen in het Goffertstadion. De bal wordt om 19.00 uur aan het rollen gebracht.

Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen kijkt N.E.C. naar haar meest trouwe supporters, de seizoenkaarthouders. Zij hebben dit seizoen al meerdere wedstrijden noodgedwongen moeten missen. Normaliter kunnen seizoenkaarthouders voor een TOTO KNVB Bekerwedstrijd de eigen stoel terugkopen, maar bij deze wedstrijd maakt de club een uitzondering. Het is dus voor reguliere supporters niet mogelijk om de bekerwedstrijd bij te wonen. Met meer dan 8.000 seizoenkaarthouders (exclusief businessrelaties) kan N.E.C. ongeveer de helft van haar seizoenkaarthouders ontvangen bij deze wedstrijd(en).

Keuze
Op donderdag 10 februari speelt N.E.C. een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Negen dagen later, op zaterdag 19 februari, is RKC Waalwijk de tegenstander in het Goffertstadion. N.E.C. geeft haar seizoenkaarthouders de keuze welke wedstrijd zij willen bezoeken. Je kunt als seizoenkaarthouder voor één van deze wedstrijden een ticket bemachtigen. De eerste keuze wordt geboden aan seizoenkaartplus-houders en gouden seizoenkaarthouders, de overige kaarten zijn te bestellen voor zilveren, bronzen en nieuwe seizoenkaarthouders:

- Seizoenkaartplus-houders en gouden seizoenkaarthouders kunnen vanaf donderdag 3 februari 10.00 uur een ticket voor één van de twee wedstrijden bemachtigen. Dit kan zowel online als bij de receptiebalie (op werkdagen tussen 12.00 uur en 17.00 uur) in het Goffertstadion.

- Overige (zilveren, bronzen en nieuwe) seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 7 februari 15.00 uur een kaart bestellen. Dit kan zowel online als bij de receptiebalie (op werkdagen tussen 12.00 uur en 17.00 uur) in het Goffertstadion.

Het is voor deze wedstrijden niet mogelijk om je eigen plek terug te kopen. Er wordt bij de deze wedstrijden namelijk gebruikgemaakt van een dambord opstelling, zodat N.E.C. haar supporters kan verspreiden in verband met de maatregelen opgesteld door het kabinet. Vak 080 en Sta G/H blijven, eveneens door deze maatregelen, gesloten.

Het bemachtigen van een ticket kan HIER.
LET OP: Jouw seizoenkaart is voor deze wedstrijd NIET geldig. De bemachtigde kaart via het ticketsysteem is geldig voor de door jou gekozen wedstrijd. Dit ticket ontvang je in jouw mailbox.

Betaalwijze Goffertstadion
Het is op korte termijn weer mogelijk om met een pinpas te betalen in het Goffertstadion. Voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is dit nog NIET mogelijk, waardoor je dus enkel met de betaalkaart kunt afrekenen.

Toegang stadion
Er zijn voor deze wedstrijden geen tijdsloten. We raden supporters wel aan om op tijd richting het Goffertstadion te komen. Het stadion is één uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.

CoronaCheck QR-code
Toegang tot het stadion is voor seizoenkaarthouders alleen mogelijk met een geldige CoronaCheck QR-code. Je kunt deze tonen in de CoronaCheck app. Mocht je niet in het bezit zijn van een smartphone, kan de QR-code ook geprint worden.

De QR-code is op drie manieren te verkrijgen:

- Je hebt veertien (of meer) dagen geleden je laatste vaccinatie tegen corona gehad;
- Je bent minder dan zes maanden geleden van corona hersteld;
- Je bent 24 uur voor aanvang van de wedstrijd negatief getest op corona, via www.testenvoortoegang.nl.

Mocht je niet in het bezit zijn van een smartphone, de QR-code kan ook geprint worden via: www.coronacheck.nl/nl/print/.

• De QR-code wordt gecontroleerd door het veiligheidspersoneel van N.E.C.;
• De QR-code is alleen geldig in combinatie met een geldig legitimatiebewijs;
• Kinderen onder de 13 jaar hebben toegang zonder coronatoegangsbewijs. Legitimeren is wél verplicht.

Foto: Lars Schwachöfer


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties