Vrijdag 4 februari: Open Coffee voor ondernemers in Het Bakkerscafé

Ondernemers
Van onze redactie
1 februari 2022

Op vrijdag 4 februari van 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen. Dit keer weer op de vertrouwde locatie in Bottendaal en rekening houdend met de huidige anti-coronamaatregelen. De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van 'Business Speeddate'.

Open Coffee Nijmegen meldt ons: "We zijn blij dat we weer bij Het Bakkerscafé (Brood op de plank, Castellastraat 29, Bottendaal) terecht kunnen. Zoals overal in de horeca dienen we ons aan een aantal anti-coronaregels te houden:

  • Coronatoegangsbewijs (QR-code) laten scannen bij binnenkomst

  • Maximaal 18 personen

  • Iedereen een vaste zitplaats in de lunchroom

  • Ten alle tijden 1,5 meter afstand houden

  • Waarschijnlijk overbodig, we zeggen het toch maar even: Blijf thuis als je coronaverschijnselen hebt.

Business Speeddate?
Bij een open coffee bijeenkomst spreek je meestal meerdere personen. Vanwege de anti-coronamaatregelen moeten we allemaal zitten en maximaal 2 personen aan een tafeltje. Om het toch mogelijk te maken om meerdere mensen te spreken, organiseren we een Business Speeddate. Elk kwartier vragen we de helft van de aanwezigen om een tafeltje door te schuiven. Daarmee wordt het toch mogelijk om meerdere andere ondernemers te spreken.

Wat is Open Coffee Nijmegen?
Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, zzp'ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?
Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunchcafé met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties