Geen gewonden bij kop-staartbotsing op Keizer Karelplein

Verkeer
Van onze redactie
30 januari 2022

Vanmiddag vond even voor 12.30 uur een aanrijding plaats op het Keizer Karelplein. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de ongevalslocatie.

De bestuurster van een auto reed met haar zoon over het Keizer Karelplein, toen zij moest stoppen om voorrang te verlenen op verkeer dat vanaf de Graafseweg het plein op wilde rijden. De bestuurster van de auto achter haar had niet in de gaten dat haar voorgangster stopte en botste achterop de auto. De airbags van het achterste voertuig werden geactiveerd en er ontstond een stofwolk in de auto. Meerdere hulpdiensten werden gealarmeerd voor het ongeval.

Omdat de brandweerwagens van zowel post centrum als post west opgeroepen waren voor een brandmelding aan de Nijverheidsweg, wat overigens een loze melding bleek, moest de brandweer van post Lent komen. Dit nam enige tijd in beslag. Eenmaal aangekomen bleek er geen sprake van gewonden. Ambulancepersoneel sprak met de drie betrokkenen, maar niemand hield letsel over aan de botsing.

Na het invullen van de schadeformulieren kon de bestuurster van het voorste voertuig de weg met haar jonge bijrijder vervolgen. Haar auto raakte slechts lichtbeschadigd aan de achterzijde. Het achterste voertuig moest worden weggesleept door een berger.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties