Fietser gewond na aanrijding op Otto C Huismanstraat

Lars Schwachöfer
27 januari 2022

Vanmorgen raakte een fietser omstreeks 8.15 uur gewond na een aanrijding op de Otto C Huismanstraat. De weg was korte tijd afgesloten.

De jonge fietser wilde de Otto C Huismanstraat ter hoogte van de Aubadestraat oversteken, toen hij werd aangereden door een auto. De jongen rolde over de motorkap en kwam ten val. De automobiliste en omstanders boden hulp en alarmeerden de hulpdiensten. De politie sloot de weg vanaf de Neerbosscheweg af. Auto's konden korte tijd Neerbosch-Oost niet in.

De jongen liep letsel aan zijn arm op. Ambulancepersoneel keek de jongen na. Hij is voor verdere controle en behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie sprak met de betrokkenen en getuigen. De fietser had voorrang moeten verlenen aan de auto, maar beide partijen hadden elkaar te laat gezien. Vermoedelijk speelde het slechte weer ook een rol.

De politie gaf de weg snel weer vrij. De auto en fiets raakten lichtbeschadigd. De automobiliste kon haar weg naar huis vervolgen. De fiets is door familie van de jongen opgehaald.


Dit bericht delen:

Advertenties