Politie zoekt getuigen van mishandeling op Keizer Karelplein

Van onze redactie
10 november 2021

Afgelopen vrijdag op zaterdagnacht vond er omstreeks 23.00 uur een mishandeling plaats op het Keizer Karelplein. De politie zoekt getuigen.

De hulpdiensten kregen even na 11 uur vrijdagavond melding van een gewonde op het Keizer Karelplein. De persoon bleek te zijn mishandeld. Er werden geen verdachten meer aangetroffen. De gewonde persoon is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigen vertelden dat de man die avond was gaan stappen in een café in de In de Betouwstraat. Daarna is de man op de fiets gestapt, waar hij op het Keizer Karelplein werd gestopt door een groepje van ongeveer 5 personen. Zij zeiden dat hij tegen enkele van hen aangebotst zou zijn in het café.

Drie van de jongens begonnen de man te slaan. Na een slag in zijn gezicht viel de man op de grond en raakte buiten bewustzijn. Zelfs toen schopte het drietal het slachtoffer nog tegen zijn hoofd.


De politie roept getuigen of mensen met meer informatie over de mishandeling op om contact op te nemen. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of het meldformulier van de politie. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
 


Dit bericht delen:

Advertenties