Aanhouding na steekincident in Anjelierenweg

Van onze redactie
25 januari 2022

Vanmorgen vond omstreeks 10.30 uur een steekincident plaats in de Anjelierenweg. De politie hield een verdachte aan. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.

Het steekincident vond plaats in een woning. Meerdere eenheden van de politie reden met spoed naar het adres. Agenten konden direct een verdachte aanhouden. Voordat de verdachte naar het politiebureau vervoerd werd, namen agenten bij de man een drugs- en alcoholtest af. Er bleek geen sprake van gebruik van verdovende middelen of alcohol.

Het slachtoffer liep een kleine steekwond op, maar moest wel naar het ziekenhuis ter behandeling. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht. In de woning vindt onderzoek door de Forensische Opsporing van de politie plaats. Het gebruikte mes is veiliggesteld voor sporenonderzoek. Omdat beide personen bewoners van de woning zijn en het in de relationele sfeer plaatsvond, doet de politie geen uitspraken over de uitkomsten van het onderzoek.


Dit bericht delen:

Advertenties