Wijkcentrum/Hobbycentrum Nijmegen-Oost: "We gaan morgen weer open!"

Van onze redactie
16 januari 2022

We kregen een bericht binnen van een verheugd Hobbycentrum voor Nijmegen-Oost: "We hebben vandaag heel goed nieuws! We hebben zojuist van de Gemeente Nijmegen bericht ontvangen dat vanaf morgen, maandag 17 januari, de deuren van het wijkcentrum weer open gaan. Dat betekent dat onze activiteiten ook weer van start gaan, ook in de avond! En daar zijn we natuurlijk enorm blij mee!"

"We gaan er vanuit dat de deelnemers die voor de lockdown aan de activiteiten deelnamen nog steeds deelnemer van die activiteit willen zijn. Als je niet meer wilt deelnemen aan een activiteit, laat dit dan aan ons weten. En wil je juist aan een nieuwe activiteit meedoen, dan horen we dat natuurlijk ook graag!
Het kan zijn dat niet alle vrijwilligers hun vrijwilligerswerk kunnen of willen oppakken in deze situatie. We vragen onze vrijwilligers om daarover contact met ons op te nemen en zullen uiteraard de desbetreffende deelnemers op de hoogte stellen als de begeleider nog niet aanwezig is, of als de activiteit toch voorlopig nog niet door kan gaan. Als je niets van ons hoort, dan kun je er van uit gaan dat de activiteit doorgaat!
Helaas is het horecagedeelte nog niet geopend. Je kunt dus geen kopje koffie of thee in de ontmoetingsruimte drinken. Wel kan er koffie en thee afgehaald worden bij de ontmoetingsruimte en dit kan genuttigd worden in de hobbyruimtes.

Verder gelden vanaf morgen dezelfde onderstaande coronamaatregelen die we voor de lockdown op 18 december 2021 hebben aangekondigd.

Coronamaatregelen voor deelname aan de activiteiten van het Hobbycentrum

  • Wij hebben geen QR-toegangscontrole, dus onze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk
  • In het hele wijkcentrum/ Hobbycentrum geldt een mondkapjesplicht. Als je staat en loopt door de gangen en in de ruimtes, maar ook als je zit in een werkruimte moet je een mondkapje dragen. Alleen als je hier een groot bezwaar tegen hebt, dan kun je op kantoor van het Hobbycentrum een QR-code laten checken. Als je de QR-check hebt laten uitvoeren op kantoor, kun je dit melden aan je begeleider en kun je het mondkapje afdoen op het moment dat je in de werkruimte op een stoel zit. Zodra je gaat staan of lopen moet iedereen het mondkapje dragen!
    Zorg dus dat je altijd een mondkapje bij de hand hebt
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst en was je handen regelmatig tijdens een bezoek aan het Hobbycentrum
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand en schud geen handen
  • Zorg voor voldoende ventilatie in de werkruimtes
  • Blijf thuis bij klachten

Natuurlijk willen we dat iedereen zich veilig en prettig voelt in ons Hobbycentrum en daarom vragen we rekening te houden met elkaar!"

 

Of ook andere wijkcentra in de stad open gaan, hebben zij nog niet bekendgemaakt.


Dit bericht delen:

Advertenties