Sint Annastraat gedeeltelijk afgesloten vanwege aanrijding

Sint Annastraat
Lars Schwachöfer
15 januari 2022

Vanmiddag vond omstreeks 14.15 uur een aanrijding plaats op de Sint Annastraat. De weg is gedeeltelijk afgesloten.

Twee automobilisten botsten ter hoogte van de verkeerslichten aan de Archipelstraat. De bestuurder van een van de voertuigen wilde vanaf de ventweg de Sint Annastraat oprijden, maar zag daarbij een auto over het hoofd, met een botsing tot gevolg.

De inzittenden van beide voertuigen zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Niemand raakte gewond. Ook de brandweer kwam ter plaatse, om de voertuigen te controleren en indien nodig de accu's los te koppelen.

 

De Sint Annastraat is afgesloten tussen de Doctor Jan Berendstraat en de Oude Groenwoudseweg-Campusbaan. Auto's moeten omdraaien. Auto's vanaf de Archipelstraat kunnen enkel rechtsaf de Sint Annastraat op, richting het Keizer Karelplein. Fietsers en voetgangers kunnen langs de ongevalslocatie over de fiets- en voetpaden.

 

Een berger sleepte de auto's weg. Omstreeks 15.15 uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer. Drie automobilisten krijgen een boete voor het negeren van de afzetting en over het fietspad rijden. Eén van hen kon aan de kant gezet worden, de twee anderen krijgen de boete op kenteken thuis. Ook werd een jongen op een elektrische step - deze zijn in Nederland verboden op de openbare weg - aan de kant gezet. Hij krijgt een boete en moet nog een bedrag voor andere openstaande boetes betalen. De step werd in beslag genomen.


Dit bericht delen:

Advertenties