Vernieuwde Bibliotheek Hatert op 17 januari weer open

Bibliotheek
Van onze redactie
11 januari 2022

Een bibliotheek waar je je thuis voelt, op een fijne bank neerploft en andere mensen ontmoet. De vernieuwde bibliotheek aan de Couwenbergstraat 20 in Hatert is een plek voor iedereen.

Niet alleen om boeken te lenen of een krantje te lezen, maar ook een plek waar je iets kunt leren of beleven. Op maandag 17 januari om 13.00 uur gaan de deuren van de bibliotheek in wijkcentrum Hatert weer open.

Sinds 1 november 2021 was Bibliotheek Hatert vanwege de herinrichting gesloten. Het hele interieur van de bieb en het bovenliggende kantoor werd vernieuwd: van wanden en plafonds, tot vloeren en meubels. Het resultaat is een bibliotheek met een gezellig ‘huiskamergevoel’, met kleurige tapijten, fijne zit- en werkplekken, grote leestafels en een koffiehoek. De collectie van de bibliotheek is uitgestald in nieuwe boekenkasten. Ook kunnen bezoekers in de bieb weer terecht voor hulp bij de Nederlandse taal (Taalcafé) en bij digitale zaken (Digitaal Café).

Iedereen welkom
“Iedereen is welkom om vanaf maandag 17 januari om 13.00 uur een kijkje te nemen in de vernieuwde bibliotheek,” aldus Ronald Ravensbergen, manager Dienstverlening van de Bibliotheek Gelderland Zuid. “De officiële opening hebben we helaas vanwege de huidige lockdown uit moeten stellen tot maart. Hopelijk kunnen we dan wél een feestje vieren in onze vernieuwde bieb. Voor zowel kinderen als volwassenen is er dan van alles te doen.”

Kijk voor de openingstijden van Bibliotheek Hatert (Couwenbergstraat 20) op www.obgz.nl/openingstijden. Op de sociale mediakanalen van de Bibliotheek Gelderland Zuid zal informatie worden gedeeld over het openingsprogramma in maart.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen