"Welkom bij Heilbron!"

Hypotheek
Van onze redactie
11 januari 2022

"Vanaf 2022 nemen wij bij de Hypotheekshop Wijchen de telefoon op met 'Welkom bij Heilbron Wijchen!' en daar zijn we trots op. Naast verzekeringen en pensioenen, adviseren wij nu ook hypotheken onder de naam Heilbron."

"Wij blijven dicht bij onze klanten. De Hypotheekshop Wijchen krijgt alleen een nieuwe naam, ons bezoekadres blijft aan de Kasteellaan 30 en wij blijven bereikbaar onder nummer: 024-6495025. Maar het belangrijkste is dat de persoonlijke service van onze collega’s Marion Klaus (Erkend Hypotheekadviseur), Frits Janssen (FFP en REP) en Femke van Workum (Hypotheekadviseur) blijft zoals u gewend bent.

Wij vergelijken meer dan 25 geldverstrekkers
Een hypotheek zorgt ervoor dat u een woning kunt kopen. Hoeveel u kunt lenen hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie. Onze financieel specialisten maken graag samen met u en hypotheekberekening. Wij vergelijken meer dan 25 geldverstrekkers in de markt (inclusief de grote banken) en helpen u kiezen voor een hypotheek die het beste bij uw situatie past. U ontvangt van ons een adviesrapport op maat. In ons advies houden wij rekening met (aankomende) wijzigingen inde hypotheekmarkt, zodat uw hypotheek passend blijft. Denk hierbij aan de betaalbaarheid van uw hypotheek als u met pensioen gaat, bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid, aldus Marion Klaus.

Vertrouwd maar in een nieuw jasje
Marion is al meer dan 20 jaar hypotheekadviseur. Het is fijn om in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de koop en/of verbouwplannen van mijn klanten. De naamsverandering van De Hypotheekshop Wijchen naar Heilbron Wijchen zien wij met vertrouwen tegemoet. Het uitgangspunt van onze dienstverlening blijft vertrouwd, maar in een nieuw jasje.

Een hypotheek die bij u past
Als adviseur vergeet ik, ook na meer dan 2000 hypotheken, nooit welke emoties er bij mijn klanten spelen. Er zijn veel zaken waar u over na moet denken en beslissen. En daar komt nogal wat bij kijken. Het kopen van een woning is één van de grootste financiële beslissingen die onze klanten nemen in hun leven, vertelt Frits Janssen.

De eerste stap is onderzoeken hoeveel u kunt lenen en welke maandlasten daarbij horen. Heeft u uw droomhuis gezien en wilt u meer inzicht in de mogelijkheden? Droomt u van een grotere keuken, een ruimere woonkamer of een duurzamere woning? Dan is verbouwen wellicht een optie. In beide gevallen wilt u graag de beste hypotheek, passend bij uw situatie. Ook wilt u achteraf niet voor onverwachte situaties komen te staan. Wij snappen dat en ondersteunen u dan ook graag met professioneel advies."

Voor meer informatie: https://magazine.alpinagroup.com/heilbron_wijchen


Dit bericht delen:

Advertenties