Eurogames Nijmegen '22: schrijf je in als sporter of vrijwilliger

Eurogames Nijmegen '22
Van onze redactie
9 januari 2022

Van 27 t/m 30 juli 2022 vinden in Nijmegen de EuroGames plaats, het grootste LGBTQI+ sportevenement ter wereld in 2022.

De organisatie meldt: "De 19 sporten staan vast en wat op welke dag plaatsvindt staat inmiddels ook vast. Registratie om deel te nemen of vrijwilliger te worden kan hier.

De openingsceremonie op woensdagavond 27 juli en de Sluitingsceremonie op zaterdagavond 30 juli. Het programma naast de sporttoernooien, zowel in de village als daarbuiten wordt nu vormgegeven en staat steeds meer vast. We richten ons nog steeds op 2500 deelnemers.

We kijken er naar uit om iedereen in onze duurzame stad Nijmegen te mogen ontvangen. Het ligt op slechts 1,5 uur per trein vanaf Schiphol en het vliegveld van Dusseldorf. Ook de vliegvelden Eindhoven en Weeze zijn zeer goed te bereizen. Maar gezien duurzaamheid voor ons evenement erg belangrijk is raden we iedereen aan om per trein naar onze stad te komen. Er is plek in veel accommodaties in de gehele stad, maar er kan ook makkelijk uitgeweken worden naar accommodaties net buiten Nijmegen in bijvoorbeeld Arnhem of Groesbeek.

Helaas hebben we nog steeds coronamaatregelen en is corona nog steeds iets om rekening mee te houden. Dit doen we dan ook natuurlijk, maar wat er verder ook gebeurt, we gaan er echt vanuit dat EuroGames22 in Nijmegen zal kunnen plaatsvinden. Veiligheid voorop, maar natuurlijk ook met zoveel mogelijk plezier en samenzijn waar iedereen weer naar uitkijkt!"


Dit bericht delen:

Advertenties