Gewonden bij aanrijding op Wijchenseweg

Lars Schwachöfer
8 januari 2022

Vanmiddag vond omstreeks 12.30 uur een aanrijding plaats op de Wijchenseweg, ter hoogte van de afrit van de A73. Twee personen raakten gewond.

Een automobilist reed vanaf de A73 de afrit over en wilde de Wijchenseweg oprijden. Daarbij botste hij met en andere automobilist, op de Wijchenseweg richting het Takenhofplein. Een van de auto's tolde en bleef midden op de weg stilstaan. De andere gleed zijwaarts de berm in, over een bord en kwam tot stilstand tegen de berm.

Meerdere andere weggebruikers stopten, boden hulp en alarmeerden de hulpdiensten. De politie zette één rijbaan van de Wijchenseweg af. Verkeer vanaf de A73 werd langs de ongevalslocatie geleid. Ambulancepersoneel keek de inzittenden van beide voertuigen na. Twee inzittenden van de auto die in de berm belandde zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Agenten spraken met getuigen. Een van de voertuigen had door rood gereden. Er was geen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval nodig. Een berger sleepte beide voertuigen weg. 

Anderhalve week geleden vond op dezelfde locatie, op dezelfde locatie, op dezelfde wijze, een ongeval plaats.


Dit bericht delen:

Advertenties