Ruim 8000 bezoekers open dag Radboud Universiteit

Van onze redactie Zondag 03 November 2013

Er zijn ruim 8000 bezoekers gister geweest op de open dag van de Radboud Universiteit Nijmegen. Studenten en ouders konden zich voor laten voorlichten voor ruim 40 bacheloropleidingen. De afgelopen jaren worden de open dagen van de Radboud Universiteit steeds drukker bezocht.

Om aan de toenemende vraag van scholieren te voldoen, was het programma uitgebreid met extra voorlichtingsrondes, zodat scholieren zich nog breder kunnen oriënteren dan voorheen. 

Tijdens de open dag kon je eigen programma samenstellen. Van elke opleiding zijn minimaal twee voorlichtingsrondes en op de informatiemarkt kun een studiekeuzetest doen, opleidingsbrochures verzamelen en je krijgt er informatie over inschrijving, financiën en huisvesting. 

Medische voorlichtingsochtend 16 november

Op zaterdagochtend 16 november a.s. is er een medische voorlichtingsochtend op de Radboud Universiteit. Vanaf 4 november is het mogelijk om je daarvoor aan te melden. De eerst volgende open dag is 22 maart volgend jaar. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.