Douwe Egberts-puntenactie voor Voedselbank succesvol

Van onze redactie
30 december 2021
Alle spaarpunten van Douwe Egberts-koffiepakken die binnenstroomden bij de Diaconie van de Antonius van Paduakerk aan de Groesbeekseweg zijn geteld. Elke 500 DE-punten die werden ingeleverd zijn 1 pak koffie waard. In totaal zijn er 269 keer 500 punten ingeleverd voor de voedselbank en dat betekent dus dat er 269 pakken koffie zijn bijeengespaard.
Anneke Leissink van de oecumenische werkgroep diaconie: 'Iedere dag lagen er weer nieuwe enveloppen met koffiepunten in de brievenbus van onze kerk. Overal staan bij winkels de inzameldozen nog tot begin januari, dus mocht u nog spaarpunten in een lade hebben liggen, kunnen ze daar nog ingeleverd worden.

De Diaconie van de Antonius van Paduakerk en Maranathakerk wil langs deze weg iedereen heel hartelijk danken die punten heeft ingeleverd. Wij zijn blij met het heel mooie resultaat!'

De punten worden door de Voedselbank ingeleverd bij Douwe Egberts, waardoor zij dus 269 pakken koffie krijgen. De pakken koffie worden verdeelt voor klanten van de Voedselbank.


Dit bericht delen:

Advertenties