Wees loyaal, koop lokaal en ontvang gratis thuis

Van onze redactie
23 december 2021
Gratis laten thuisbezorgen vanuit de binnenstad is vanaf donderdag 23 december mogelijk door samenwerking tussen Huis voor de Binnenstad, Velocity en de gemeente Nijmegen.
Het coronavirus en de maatregelen die van kracht zijn hebben grote impact op onze samenleving, zo ook op de Nijmeegse ondernemers. Huis voor de Binnenstad en Velocity willen de binnenstadondernemers zo goed mogelijk door deze weken heen helpen en hebben daarom de handen ineen geslagen om lokale bestellingen thuis te kunnen bezorgen. Dit is zelfs tot 14 januari helemaal gratis door de steun van Hartje Nijmegen, Actieplan Binnenstad.

Monique Esselbrugge, wethouder Economische Zaken vindt deze bezorgservice een goed initiatief. ‘Dit is een actie die we met Hartje Nijmegen graag steunen; het mes snijdt aan meerdere kanten op de korte én lange termijn. Ondernemers zijn erbij gebaat, de Nijmegenaren kunnen met gemak lokaal blijven kopen en er is minder verkeer in de binnenstad. Nog duurzaam ook.’

Ondernemers kunnen vanaf donderdag 23 december 2021 t/m 14 januari 2022 bestellingen doorgeven aan Velocity die zij ophalen bij de ondernemer in de binnenstad en afleveren bij de besteller thuis in Nijmegen.

Naast deze bezorgservice is ook de campagne gestart ‘Wees loyaal, koop lokaal’. Via deze weg proberen Huis voor de Binnenstad, Velocity en de gemeente Nijmegen iedereen op te roepen om wél lokaal in te kopen, maar dan online. 'De klap voor de ondernemers zo vlak voor Kerst is groot en we doen er alles aan om de pijn een klein beetje te verzachten. Inkopen doen bij een lokale ondernemer had altijd al veel voordelen en was altijd al belangrijk. Maar nu kun je ook echt het verschil maken voor de Nijmeegse ondernemer', melden de partijen.

Kijk op intonijmegen.com/locals voor het aanbod van lokale webshops, click&collect-locaties, afhaalgerechten en andere manieren om je lokale ondernemer te steunen.


Dit bericht delen:

Advertenties