Politie zoekt getuigen van beroving aan Veemarkt

Van onze redactie
20 december 2021
Gistermiddag werd een 78-jarige vrouw op de Veemarkt van haar handtas beroofd. De politie zoekt getuigen.
De vrouw liep op het terrein van een appartementencomplex aan de Veemarkt, toen een jongen op een oud model fiets haar handtas afnam. De politie maakt niet bekend hoe de vrouw beroofd werd en of ze gewond raakte. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De politie verspreidde vandaag een summier signalement van de jongeman. Hij is ongeveer 1 meter 70 lang, heeft een smal, tenger postuur en droeg een lichtblauw met grijze jas met capuchon. Tijdens de beroving droeg de jongen zijn capuchon. Vanaf het complex fietste de jongeman richting de Waalkade.

Getuigen of mensen die meer weten over wie de beroving gepleegd heeft, of de dader hebben zien fietsen, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Heeft u dashcam of (beveiligings)camerabeelden waarop de dader te zien is? Deze zijn te versturen naar de politie via het meldformulier. Vermeld bij uw contact met de politie of MMA procesnummer 2021590901.

Dit bericht delen:

Advertenties