Wolfskuilseweg gedeeltelijk afgesloten na aanrijding

Lars Schwachöfer
20 december 2021
Vanmiddag vond omstreeks 14.00 uur een aanrijding plaats op de Molenweg. Een fietser raakte gewond. De Wolfskuilseweg is gedeeltelijk afgesloten.
Een automobilist sloeg vanaf de Molenweg af naar de Wolfskuilseweg. Een fietser reed rechtdoor. De automobilist zag de fietser over het hoofd, met een botsing tot gevolg. De fietser kwam ten val en raakte gewond aan zijn hoofd. Medeweggebruikers vingen de man op, boden eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten.

De Wolfskuilseweg is afgesloten tussen de Bosbesstraat en de Molenweg. Verkeer wordt omgeleid. De fietser werd nagekeken door ambulancepersoneel. Hij is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is nog onbekend of de politie onderzoek gaat doen naar de toedracht van het ongeval. Tot hier meer duidelijkheid over is, blijft de weg afgesloten.

Update: De weg werd na ongeveer een half uur weer vrijgegeven voor verkeer. Onderzoek naar de toedracht van het ongeval bleek niet nodig: beide verkeersdeelnemers hadden groen licht. De beschadigde fiets van het slachtoffer is gestald bij een bewoonster van de Wolfskuilseweg.

Dit bericht delen:

Advertenties