KanjerKerststraat in Nijmegen steunt Stichting Kinderdroomwens

Van onze redactie
9 december 2021
Vijf enthousiaste studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen organiseren een evenement voor Stichting Kinderdroomwens. Het evenement, genaamd de 'KanjerKerststraat', vindt plaats op 11 december om 10.30 uur op de parkeerplaats achter Olround Bowlingcentrum aan de Heyendaalseweg 90-92 in Nijmegen. Door middel van het bezoeken van diverse kraampjes gaan de gezinnen, gezinnen waarbij één of meerdere kinderen van 6 t/m 16 jaar een traumatische ervaring hebben meegemaakt, een gezellige ochtend tegemoet.

KanjerKerststraat

Stichting Kinderdroomwens organiseert dit jaar samen met MyNextEvent een KanjerKerststraat waarbij gezelligheid centraal staat. De KanjerKerststraat wordt georganiseerd voor gezinnen waarbij één of meerdere kinderen van 6 t/m 16 jaar een traumatische ervaring hebben meegemaakt. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 11 december van 10.30 tot 12.30 uur op de parkeerplaats aan de achterkant van Olround Bowlingcentrum in Nijmegen. Tijdens dit evenement rijden de gezinnen langs diverse kraampjes waar zij onder andere warme chocolademelk en een pannenkoek krijgen en kunnen genieten van een kleine voorstelling van Bennie Solo. Ter afsluiting van deze drive-thru krijgen de gezinnen een kerstbox mee naar huis. Deze box bevat producten waar het gezin samen van kan genieten.

Over Stichting Kinderdroomwens

Stichting Kinderdroomwens zet zich in voor kinderen, jongvolwassen en gezinnen met een traumatische ervaringen. Zij hebben ervaringen die uiteenlopen van het verliezen van een gezinslid tot gehandicapt raken, een langdurige ziekte, misbruikt zijn of uit huis plaatsing. Zij organiseren activiteiten die zorgen voor ontspanning, begeleiding en contact met lotgenoten. Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Kinderdroomwens.


Dit bericht delen:

Advertenties