Tentoonstelling 'WIJ… doorbreken de cirkel van geweld' geopend in Nijmegen

Van onze redactie
8 december 2021
De tentoonstelling 'WIJ… doorbreken de cirkel van geweld' is geopend in Nijmegen. De foto's over huiselijk geweld en kindermishandeling zijn tot en met 28 december te zien aan de Schaek Mathonsingel, tussen station en Keizer Karelplein.
Meer dan 25 gemeenten/regio’s zetten de landelijke expositie 'WIJ…doorbreken de cirkel van geweld' in, om huiselijk geweld en kindermishandeling in hun regio bespreekbaar te maken. 

Tot het einde van dit jaar zullen steeds op 2 plaatsen tegelijk de 28 portretten vol lef en durf te zien zijn in het straatbeeld. Een tentoonstelling die laat zien dat iedereen een rol kan spelen in het bespreekbaar maken van huiselijk geweld en kindermishandeling, door voor iemand anders dat steuntje in de rug te zijn, dat beetje extra aandacht te geven waardoor die persoon zelf de stap kan zetten om de cirkel van geweld te doorbreken.
Misschien maak jij wel net dat verschil, door het gesprek aan te gaan. Voor je eigen buurmeisje of -jongen, je opa, je beste vriend of vriendin. Of binnen je eigen school, werk, familie of zelfs binnen je eigen gezin.

De gemeente Nijmegen heeft een eigen webpagina gewijd aan huiselijk geweld en kindermishandeling.
Meer informatie vindt u hier.

Dit bericht delen:

Advertenties