FYEO - brilvervangende chirurgie - opent nieuwe vestiging in Nijmegen!

Van onze redactie
8 december 2021
In de snelgroeiende markt van oogbehandelingen opent FYEO, Nederlands grootste privé-kliniek op het gebied van brilvervangende chirurgie, vanaf januari 2022 de deuren van een nieuwe vestiging in Nijmegen. Een unicum, want FYEO had tot op heden geen locatie in Gelderland.
De uitbreiding naar Nijmegen is een logische en belangrijke stap voor FYEO, dé specialist in Nederland voor iedereen die af wil van bril of contactlenzen. De vestiging in Nijmegen zal als satellietkliniek fungeren voor de hoofdkliniek in Eersel, waar de chirurgische ingrepen plaatsvinden. Voor alle vooronderzoeken en controles is de Gelderse kliniek beschikbaar.

“Het scheelt een hoop reistijd wanneer je in je eigen omgeving terecht kunt voor, in ieder geval een flink deel van, het behandeltraject. Dit motiveert veel cliënten om wel voor die behandeling te gaan”, verduidelijkt vestigingsmanager Bodhi Hoeks. “Wij zijn trots op deze mooie stap naar Nijmegen. Het past uitstekend in onze landelijke strategie om comfort en kwaliteit dichter bij onze cliënten brengen.”

Ambitie
De nieuwe kliniek in Nijmegen is onderdeel van ambitieuze uitbreidingsplannen van FYEO. Geheel passend in de snelgroeiende markt van specialistische oogbehandelingen als ooglaseren en lensimplantatie.

“Door het aanbieden van hoogwaardige behandelingen op het gebied van lensimplantaties en ooglaseren, willen we zoveel mogelijk Nederlanders van een leven zonder bril of contactlenzen laten genieten”, aldus vestigingsmanager Hoeks.

Enorm groeipotentieel
De vraag naar specialistische oogbehandelingen in privéklinieken is de afgelopen jaren explosief gestegen. Voor de beeldvorming: in Nederland dragen meer dan tien miljoen mensen een bril of lenzen. Dit aantal zal de komende decennia alleen maar toenemen volgens onderzoekscijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

De aantrekkelijke mix van kwaliteit, persoonlijke zorg, comfort, medische expertise en snelle technologische ontwikkelingen maakt dat deze markt een enorm groeipotentieel heeft.

Leven zonder bril
Veel bril- of lenzendragers kiezen steeds vaker voor het alternatief van een brilvervangende behandeling.

“Heel begrijpelijk dat mensen deze keuze maken”, verwoordt manager Hoeks de beslissing van haar cliënten. “Het gemak van zien met eigen ogen, het steeds snellere herstel van een behandeling, de hoge kosten van lenzen en brillen op lange termijn, geen gedoe meer tijdens sporten: de voordelen van een bril- of lenzenvrij leven zijn enorm.”

FYEO Nijmegen opent per januari 2022. Vooronderzoeken kunnen nu al aangevraagd worden via fyeo.nl/vooronderzoek.

www.fyeo.nl
FYEO Facebook / Instagram Youtube
Locatie: Wijchenseweg 112, 6538 SX Nijmegen


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024